Websites die werken

Een website nodig? Als webdesigners in Rotterdam bouwen wij iets moois. Uiteraard modern en functioneel, maar ook gebruiksvriendelijk. Daarom werken wij met WordPress als Content Management Systeem (CMS). Voor de vormgeving kunnen we putten uit een enorme schat aan WordPress themes (sjablonen voor WordPress). Die passen we aan naar wens van de klant. Deze werkwijze levert prachtige en toch betaalbare websites op.

  • WordPress website
  • website zonder CMS
  • voor ieder budget
  • in eigen (huis)stijl

www WAT?

Is dit verhaal te technisch? Geen probleem, wij leggen graag uit hoe het werkt. En hoe wij werken. We zoeken per klant de beste oplossing. Ook content (webtekst en foto's) kunnen wij verzorgen. Een goede reden waarom zzp'ers en stichtingen voor ons kiezen. Naast de prijs van onze websites natuurlijk.Haal meer uit e-mailing

Klanten informeren over aanbiedingen? Een nieuwsbrief versturen? Dan is e-mail sneller, flexibeler en goedkoper dan drukwerk. Wij maken sjablonen voor professionele e-mailing in HTML. Hiermee kunnen onze klanten eenvoudig zelf mailings samenstellen en verzenden.

Aan boord gemaakt

Kapsalon Berna Hilversum

Website Kapsalon Berna

Opbouwwerk Bosnie

Website Stichting Opbouwwerk Bosnië

The Roentgen Connection.com

Website The Roentgen Connection
tijdelijk offline

Hoogstad Scheepstimmerwerk

Website Hoogstad Scheepstimmerwerk

nieuwsbrief NGK

Sjabloon nieuwsbrief Smeedgilde


Dit is een selectie uit ons werk.